Kloostercomplex Venlo

Één van de locaties waar wij huisvesting voor internationale medewerkers bieden is het kloostercomplex in Venlo. Dit klooster hebben wij met onze ontwikkelpartners van C5 Investments Group volledig gerenoveerd en getransformeerd. De locatie biedt nu ruimte voor arbeidsmigranten, met alle voorzieningen die prettig en comfortabel wonen mogelijk maken.


Flexrooms locatie Venlo is gevestigd in een schitterend oud klooster dat compleet is gerenoveerd voor de huisvesting van internationale medewerkers. Er zijn 172 kamers en 9 appartementen gecreëerd welke plaats bieden aan 317 personen. Tevens worden er op het voormalig kloosterterrein momenteel diverse bijgebouwen herontwikkeld. Na deze transformatieronde zullen er nog eens 56 appartementen en 8 kamers toegevoegd worden aan de te verhuren capaciteit.

  • Buitenruimte: ca. 30.000m2
  • Parkeerplaatsen: 150
  • Recreatiefacililteiten: Pooltafels, voetbaltafels, diverse spelautomaten, diverse buitensportvoorzieningen
  • Eten/ drinken: Koffiecorner, diverse frisdrank- en snoepautomaten
  • Verhuurbare kantoorruimte: ca. 600 m2

ONZE ONTWIKKELPARTNERS

Flexrooms Living is onderdeel van C5 Investments Group; een partij die actief en betrokken is, met focus op groei en alles wat vastgoed gerelateerd is. Alle ondernemingen onder C5 delen hun kennis en expertise en versterken elkaar. Met onze partners C5 Bouw & Ontwikkeling, Liviza Interieurgroep, Sett Living en DuurzaamXL bouwen we aan duurzame huisvesting, van binnen én van buiten. We bouwen, transformeren, renoveren en verzorgen de (her)inrichting van onze locaties zodat deze voldoen aan het all-in concept van Flexrooms Living. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers in zowel de publieke als de private sector.