Flexrooms, de organisatie die zich bezighoudt met huisvesting voor met name arbeidsmigranten, is sinds vorige maand gestart met de verbouwing van Hotellocatie Velp.

In fase 1 zal er een grote kwaliteitsverbetering plaatsvinden in de vorm van vermindering van het aantal gasten en vernieuwing en modernisering van de kamers en in fase 2 zal er gewerkt worden aan de verduurzaming van het hotel.

Het hotel, gelegen aan de President Kennedylaan Velp, is door zijn ligging aan de A12 een ideale uitvalsbasis voor zowel de werknemers welke werkzaam zijn in Gelderland als in de rest van Nederland. De locatie Hotel Velp is gesitueerd in een voormalig 4-sterrenhotel en beschikt naast de fraaie hotelkamers met eigen voorzieningen over diverse horeca en recreatiemogelijkheden als pooltafels, voetbaltafels en overige spelen.

Het hotel telt 126 kamers. De verwachting is dat de vernieuwde kamers rond medio juni worden opgeleverd. De verbouwing is onderdeel van de transformatie van het hele hotel die in 2015 is ingezet.

Naast Hotel Velp beschikt Flexrooms, verdeeld over het land, over een groot aanbod aan uitstekende locaties voor het huisvesten van personeel.

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *