Het hotel- en appartementencomplex, gelegen aan de President Kennedylaan Velp, is door zijn ligging aan de A12 een ideale uitvalsbasis voor zowel de werknemers welke werkzaam zijn in Gelderland als in de rest van Nederland. De locatie Hotel Velp is gesitueerd in een voormalig 4-sterrenhotel en beschikt naast de fraaie hotelkamers met eigen voorzieningen over diverse horeca en recreatiemogelijkheden als pooltafels, voetbaltafels en overige spelen.

Het coronavirus zorgt voor een grote uitdaging bij de huisvesting van arbeidsmigranten, maar door de extra genomen maatregelen is hotellocatie Velp en de president Velp volledig coronaproof. Zo is er aan alle nationaliteiten van arbeidsmigranten een persoonlijke brief overhandigd over de genomen maatregelen, is er extra informatie verspreid op de gehele locatie, handdesinfectiepunten geplaatst, wordt er extra schoonmaak gerealiseerd en worden de bewoners dringend verzocht bij het hebben van enige symptomen om volgens de RVIM-richtlijnen in quarantaine te gaan.

De GGD Gelderland heeft de afgelopen tijd nauw contact met Flexrooms gehad en is zeer tevreden over de genomen maatregelen. Flexrooms zal ook de komende periode extra maatregelen blijven treffen zodat de arbeidsmigranten er veilig kunnen blijven wonen.

Add your comment or reply. Your email address will not be published. Required fields are marked *